Leary Academy

Leary Academy Webshop

Praktische tools en boeken voor het werken met de Roos van Leary

Leary Academy WebShop

De Leary Academy streeft naar een optimaal evenwicht tussen inhoud en praktijk. Daarom bieden wij naast opleidingen en trainingen ook praktische tools aan, die het werken met de Roos van Leary in de praktijk ondersteunen.

Tools ontwikkeld door de Leary Academy

Onze tools zijn in eigen beheer ontwikkeld en worden in samenwerking met verschillende leveranciers geproduceerd. Hierdoor kan het voorkomen dat er verschillende levertijden op de producten zit. De levertijden liggen tussen de 1 en 5 werkdagen. Wij bieden u de mogelijkheid om sommige producten met een spoedlevering te bestellen. Kijk hieronder voor de mogelijkheden. 

Vakantieperiodes hebben invloed op de levertijden van de Webshop. In geval van spoed bestellingen graag even een mailtje naar info@learyacademy.nl. 

 

Tools ontwikkeld in samenwerking met anderen

Het grote beïnvloedings spel

Het Grote Beïnvloedingsspel is bedoeld om met een groep mensen meer zicht te krijgen op de onderlinge communicatie. Met behulp van verschillende kaarten leert de groep spelenderwijs de interactie te analyseren en verhelderen.

 

Actie is reactie- waaier

De  bewezen en succesvolle methode Roos van Leary delen we met jou in deze praktische en handige waaier. Met hulp van de aanwijzingen en checklisten uit Actie is reactie kun je je gedrag constructief aanpassen en zo het gedrag van anderen sturen. 

Boeken

interactiekunde

Interactiekunde voor professionals

In dit boek behandelen we de Roos van Leary niet alleen als model, maar als basis voor interactiekunde.

Het boek kost € 25,95 
1438694406Beinvloed anderen, begin bij jezelf 2015

Beïnvloed anderen, begin bij jezelf

Meer dan 70.000 exemplaren verkocht.

Het zou toch fijn zijn als je met bijna iedereen goed zou kunnen opschieten. Beïnvloed anderen, begin bij jezelf laat zien hoe je dat kunt leren met behulp van de interactiesleutel. 

1505911595Cover Begin bij jezelf

Begin bij jezelf, het logische vervolg op Beïnvloed anderen...

Het langverwachte vervolg op Beïnvloed anderen, begin bij jezelf. Een boek waarin het proces van denken -> voelen -> handelen centraal staat. 

1355324935uitsnede uiteindelijke versie

Relaxed omgaan met lastige types

Wat zou de wereld er anders uitzien als er geen arrogante ballen bestonden. Of grijze muizen, overdreven slijmerds en irritante moppentappers. Als we af waren van agressieve hufters, plakkerige tantes en andere lastpakken. 

Gratis e-book

De kracht van 8
van Bert van Dijk

De kracht van 8 laat je zien hoe je je zekerder kunt voelen en gedragen ten opzichte van anderen door gebruik te maken van 8 krachtbronnen.

Ervaringen van anderen

Advies nodig of vragen over Roos van Leary?