Leary Academy

In Company Roos van Leary

Wil je een incompany training Roos van Leary? Wil je de samenwerking onderling verbeteren tijdens het werken aan zelfontwikkeling?  Wil je inzicht in interactie onderling: gedrag, intentie en effect op de ander? 

 

Onze In-company trainingen worden volledig naar uw wensen aangepast. We zijn in staat om aan te sluiten bij de cultuur, de doelstellingen en visie van de organisatie.

 

Tijdens de training koppelen we korte theorie Roos van Leary met praktisch oefenen. De theorie brengen we interactief over; de deelnemers betrekken we actief door te oefenen op basis van praktijkvoorbeelden van de deelnemers zelf. 

Zelfbewust interactie creëren

Wil je als team de invloed op de samenwerking versterken, dan helpt het als je jezelf bewust bent van het effect wat gedrag op de interactie heeft die tussen jouw en het team voortdurend plaatsvindt: innerlijk, interpersoonlijk en binnen de context waarin jij met jouw team samenwerkt. Daarom spreken we van Zelfbewuste interactie creëren. 

 

De kwaliteit van samenwerking is mede afhankelijk van de kwaliteit van de interactie tussen de mensen in uw organisatie op alle lagen, van (top)management tot en met de werkvloer. De kwaliteit van de interactie, wordt beter naarmate de mensen een balans vinden tussen harmonie en diversiteit, consonant en dissonant, dialoog en debat.

Programma

Tijdens onze incompany trainingen krijg je een instrument in handen om de interactie zelfbewust en effectief te beïnvloeden en breng je het tot leven met behulp van actief oefenen. Het programma wordt in overleg op basis van eigen wensen en mogelijkheden opgesteld. Dit maakt onze in-company trainingen concreet en optimaal toepasbaar in de eigen werkomgeving.

Resultaat

  • Basisprincipes van interactie: Roos van Leary en/of verdieping Interpersoonlijke dynamiek
  • Inzicht in interactie onderling: gedrag, intentie en effect op de ander!
  • Til de interactie binnen uw bedrijf naar een hoger niveau
  • Team-building tijdens het werken aan zelfontwikkeling

Investering

vanaf € 1800,00 per dag. 

(ex. 21% BTW, mogelijkheid tot vrijstelling BTW)

Dit is inclusief toegang tot de online introductiecursus, en trainingsmateriaal.

Eventuele kosten voor accommodatie, tools, boeken en de IPP worden apart verrekend. 

Onze aanpak

Wij dagen de deelnemers graag al vooraf aan de training uit om de nodige basiskennis op te doen, zodat we tijdens de dag zoveel mogelijk met eigen praktijkvoorbeelden kunnen oefenen en interactief kunnen spelen met dit krachtige instrument. Hiervoor krijgen alle deelnemers toegang tot onze online introductiecursus Roos van Leary. 

 

Tijdens onze incompany trainingen werken we graag met onze gevalideerde  interpersoonlijke gedragsanalyse: het Interpersoonlijk Profiel (de IPP). De deelnemers vullen vooraf (of tussen de dagen door) het Interpersoonlijk Profiel in over zichzelf en laten de test invullen door drie anderen.

 

De IPP geeft direct inzicht in de intentie van gedrag en het effect ervan op anderen en is daarmee een sterk instrument voor het creëren van zelfbewuste interactie.  

 

Kijk hier voor meer informatie over de IPP.

Advies nodig of vragen over Roos van Leary?

Zij gingen je voor