Leary Academy

Workshop Kracht van 8

Ontketen Jouw Innerlijke Kracht met De Kracht van Acht Workshop! 

Heb je ooit verlangd naar een diepere verbinding met je eigen gedrag en de impact die het heeft op anderen? Na het volgen van onze workshop krijg je toegang tot krachtbronnen die je in staat stellen jouw gedrag van binnenuit te sturen. Bereid je voor op meer regie over wat je doet en, nog belangrijker, wat je teweegbrengt bij anderen.

 

De Roos van Leary is altijd gezien als een methode om met uitdagend gedrag om te gaan. Het lastige is alleen dat gedrag beoordelen meestal subjectief werkt en brengt je niet altijd verder in je interacties met anderen. Daarom introduceren wij met trots De Kracht van Acht, een 100% positieve benadering van interactie bekijken en beïnvloeden.

 

Wat maakt De Kracht van Acht zo bijzonder?

  • Subjectiviteit Voorbij: Omdat wat jij als lastig ervaart, voor anderen juist stoer, slim, of een uitdaging kan zijn. We laten het (ver)oordelen achter ons en omarmen een positieve kijk op interactie.
  • Inspiratiebron: De Roos van Leary wordt met De Kracht van Acht nog meer een bron van inspiratie voor plezierige, effectieve en doelgerichte interacties.
  • Innerlijke Bronnen: Ervaar acht krachtige innerlijke bronnen die leiden tot authentiek gedrag, waarmee je de interactie op een positieve manier beïnvloedt.

Deze workshop is een aanvulling op de training “Roos van Leary; Beïnvloed anderen.” Het is geen alternatief, maar eerder een verdiepende stap. Wij raden je aan om de de training voorafgaand aan deze workshop te volgen.

Bereid je voor op een reis naar zelfontdekking en positieve interactie! Ontdek meer over De Kracht van Acht en schrijf je in voor de workshop. 

 

Startdatum: vrijdag 07 juni 2024

1 Dag(en)
€ 250.00 p.p.

Advies nodig of vragen over Roos van Leary?

Zij gingen je voor