Leary Academy

Tool

Leary Shop

Geen berichten gevonden!

De Leary Academy streeft naar een optimaal evenwicht tussen inhoud en praktijk. Daarom bieden wij naast opleidingen en trainingen ook praktische tools aan, die het werken met de Roos van Leary in de praktijk ondersteunen.

 

Heb je nog vragen over onze trainingen of tools? Of heb je hulp nodig?

We helpen je graag! 

06 – 160 782 05

info@learyacademy.nl

 

Beinvloedingsspel

Het grote beïnvloedingsspel

Het Grote Beïnvloedingsspel is bedoeld om met een groep mensen meer zicht te krijgen op de onderlinge communicatie. Met behulp van verschillende kaarten leert de groep spelenderwijs de interactie te analyseren en verhelderen.

Het spel bestaat uit groene kaarten, rode situatiekaarten, blauwe inzichtkaarten en grijze overzichtskaarten.

Elke rode kaart bevat een knellend patroon in de interactie. Door groene kaarten in te zetten, kunnen de spelers laten zien in hoeverre ze in staat zijn om met lastig gedrag om te gaan. De grijze kaarten zijn spiekbriefjes, voor als je de Roos van Leary nog niet zo heel goed kent.
Bij het spel zit een heldere handleiding.
De blauwe kaarten zijn speciaal ontwikkeld voor de professional die het spel gebruikt bij training en coaching.
Ook zeer geschikt als aanzet voor teamontwikkeling.

actie-is-reactie-1-1504936802

Actie is reactie- waaier

Wat gij niet wilt dat u geschiedt …
We weten allemaal dat ons eigen gedrag direct consequenties heeft voor de reactie van de ander. Dat kun je negatief uitleggen zoals dat gebeurt in het spreekwoord boven dit stukje. Maar je kunt het ook positief inzetten!

Timothy OLeary heeft daar een prachtige methode voor bedacht: de Roos van Leary. En deze bewezen succesvolle methode delen we met jou in deze praktische en handige waaier. Met hulp van de aanwijzingen en checklisten uit Actie is reactie kun je je gedrag constructief aanpassen en zo het gedrag van anderen sturen. 

Als je op een harmonieuzere en productievere manier wilt omgaan met je omgeving, kun je niet buiten deze waaier.Informatie over doel, doelgroep en toepassingsmogelijkheden:

Doel: Mensen helpen om plezierig en effectief met anderen om te gaan.

Voor wie: Voor iedereen die dagelijks met heel diverse mensen omgaat: leidinggevenden, teamleden en -leiders, baliemedewerkers, buschauffeurs, cipiers, politici, teveel om op te noemen.

Gebruik: Heel handig om in je jaszak of tas te hebben zodat je af en toe even kunt spieken: wat ging hier nou mis? of hoe zal ik het nou eens aanpakken om te voorkomen dat ik mezelf weer in een lastige situatie manoeuvreer.

Voordelen waaier ten opzichte van een boek: Een waaier is kort maar krachtig. Het herinnert je aan de essentie van de zaak.

Toepassingsmogelijkheden: Overal waar de communicatie niet gewoon, vanzelf verloopt. Dus bij conflicten, lastige klanten of medewerkers, moeizame vergaderingen. Maar ook thuis, met je opstandige pubers.

interactiekunde

Interactiekunde voor professionals

In dit boek behandelen we de Roos van Leary niet alleen als model, maar als basis voor interactiekunde.

Het boek kost € 25,95 en je kunt het hier bestellen.
De Roos van Leary is het instrument waarmee je trefzeker de interactie kunt beïnvloeden. Het is dan ook een van de basisinstrumenten voor alle mogelijke trainingen.

Toch was er nog geen boek dat voor professionals, zoals trainers, coaches, docenten, managers en opleiders, het model diepgaand en volledig beschrijft.
De auteurs Bert van Dijk en Anne-Lies Hustings hebben ruim dertig jaar ervaring met de Roos van Leary. Ze hebben vanuit de, door hen opgerichte, Leary Academy honderden professionals in en
buiten Nederland opgeleid, getraind, gecoacht en begeleid. Alle ervaring en kennis uit die periode hebben ze in dit boek samengevat.

Dit boek is de langverwachte verdieping voor professionals.
Door de vele voorbeelden en tips voor toepassing in de praktijk is dit niet alleen een krachtig leerboek, maar ook een bron van inspiratie voor iedereen die anderen helpt om
de interactie op een hoger niveau te tillen.

1438694406Beinvloed anderen, begin bij jezelf 2015

Beïnvloed anderen, begin bij jezelf

Meer dan 70.000 exemplaren verkocht.

Interactie
Het zou toch fijn zijn als je met bijna iedereen goed zou kunnen opschieten. Beïnvloed anderen, begin bij jezelf laat zien hoe je dat kunt leren met behulp van de interactiesleutel. 

De Roos van Leary
Aan de hand van de Roos van Leary vergroot je je inzicht in interactiepatronen, vooral als die gaan knellen. Met behulp van veel oefeningen leer je je eigen gedrag te beïnvloeden en daarmee dat van anderen. 

De interactiesleutel kun je toepassen op alle dagelijks voorkomende situaties, zoals een moeizaam werkoverleg, mensen die ja zeggen maar nee doen, een zakelijk conflict, een afhankelijke collega of ruzie over de vakantiebestemming. En passant worden ook bepaalde privé relaties beter.

Kijk hier voor informatie over de gelijknamige training, die o.a. door de auteur zelf verzorgd wordt.

Dit boek is ook vertaald in het Engels, kijk bij Influencing Others, Start with Yourself en in het Chinees.

1505911595Cover Begin bij jezelf

Begin bij jezelf, het logische vervolg op Beïnvloed anderen...

Het langverwachte vervolg op Beïnvloed anderen, begin bij jezelf. Een boek waarin het proces van denken -> voelen -> handelen centraal staat. 

Voordat je je gedrag kunt beïnvloeden moet je je bewust zijn van wat zich binnen in je gebeurt. Dat moet je nauurlijk in heel korte tijd kunnen doen. Vooral in spannende situaties kun je daarbij makkelijk de regie over je handelen kwijtraken. Gedachten en emoties kunnen zo sterk zijn dat ze de regie compleet overnemen.

In Begin bij Jezelf vind je een methode die je kan helpen om de regie over je handelen zelf te houden. Zodat het toepassen van de interactesleutel veel soepeler en natuurlijker verloopt. Je gedrag is geen trucje, het is authentiek, komt van binnen uit.

Dit boek heeft niet de pretentie om de waarheid te bevatten, maar helpt je om jouw waarheid om te zetten in wie je in relatie tot anderen wil zijn.

Wat wil je nog meer?

Gratis e-book

De kracht van 8- van Bert van Dijk

De kracht van 8 laat je zien hoe je je zekerder kunt voelen en gedragen ten opzichte van anderen door gebruik te maken van 8 krachtbronnen.

1355324935uitsnede uiteindelijke versie

Relaxed omgaan met lastige types

Wat zou de wereld er anders uitzien als er geen arrogante ballen bestonden. Of grijze muizen, overdreven slijmerds en irritante moppentappers. Als we af waren van agressieve hufters, plakkerige tantes en andere lastpakken. Wat zou het mooi zijn als je na terechte feedback op anderen niet meteen met de nek zou worden aangekeken. En als bepaalde figuren eens naar je zouden luisteren in plaats van steeds maar weer vertellen hoe geweldig ZIJ zijn.

Lastige types maak je zelf
Maar zo zit de wereld helaas niet in elkaar. Het slechte nieuws is: de wereld zit vol lastige types. Het goede nieuws is; lastige types maak je zelf. Je kunt ze dus ook zelf ‘ont-lastigen’. Relaxed omgaan met lastige types helpt daarbij en belooft een beproefde, 100% geweldloze aanpak met als ingrediënten gezond verstand, innerlijke rust en  humor. Dit boek leest als een gesprek met iemand die echt begrijpt wat jij nodig hebt. Het is dan ook een aanrader voor iedereen die genoeg heeft van al die lastige types.