Leary Academy

Roos van Leary; Begin Bij Jezelf

Ben je geïnteresseerd in het ombuigen van je primaire ongewenste reacties naar effectief gedrag? En wil je jouw eigen interactiekrachten op een effectieve manier leren inzetten? Dan is onze 1-daagse training perfect voor jou!

Tijdens deze training maak je kennis met een nieuwe benadering, gebaseerd op de Roos van Leary, waarmee je op het moment zelf je eerste neiging kunt loslaten en de sleutel tot effectieve interactie kunt behouden totdat je je doel hebt bereikt. We begrijpen dat je onder invloed van gedachten en herhaalde fysieke reacties een ‘karakter’ hebt gevormd, dat grotendeels bepaalt hoe je omgaat met ‘lastige types’ en knellende interactiepatronen.

Het is niet voldoende om simpelweg anders te willen handelen om lastige situaties de baas te worden. Je ‘karakter’ is sterk en vaak verval je snel weer in hetzelfde knellende patroon, zelfs als de ander je neiging blijft oproepen. Je vraagt je waarschijnlijk af hoe je steeds weer in die situatie terechtkomt waar je eigenlijk niet wilt zijn.

Na deze training weet je hoe je in het moment je neiging tot ongewenst gedrag kunt sturen, zelfs in lastige situaties met anderen. Je leert hoe je in elke lastige situatie een krachtbron kunt vinden voor begrip, ontspanning en verbinding. Tijdens de training oefen je en krijg je oefeningen-op-maat om verder te oefenen in de praktijk.

Ontdek hoe je jouw interactiekrachten optimaal kunt benutten!

Startdatum: vrijdag 31 mei 2024

1 Dag(en)
€ 545.00 p.p.
Startdatum: donderdag 10 oktober 2024

1 Dag(en)
€ 545.00 p.p.

Programma

 • Nudenken in plaats van nadenken en denkframes: verdieping op de vraag “Wat wil je”
 • De Kracht van Acht: Jouw persoonlijke 8 innerlijke interactiekrachten
 • Toepassen van One Word Interventions (OWI’s): denkkracht vergroten met 1 woord of beeld
 • Oefeningen-op-maat maken: jouw eigen persoonlijke oefeningen voor toepassen van de interactiesleutel in de praktijk

Resultaat

 • Je hebt geleerd je eigen gedrag te sturen om knellende patronen te doorbreken 
 • Je hebt geleerd je emoties en irrationele gedachten om te buigen naar effectief gedrag
 • Je kent je eigen innerlijke interactiekrachten
 • Alle vragen en onduidelijkheden over de theorie zijn beantwoord

Investering

€ 545,00 

(BTW vrijgesteld)

Dit is inclusief het boek “Begin Bij Jezelf” van Bert van Dijk, werkruimte, lunch, koffie en thee,  de online introductiecursus en trainingsmateriaal. 

Onze aanpak

Voorbereiding vooraf aan de training

 • Boek lezen: “Begin bij jezelf” van Bert van Dijk (bij de prijs inbegrepen)
 • Bestuderen van de 8 relatievoorstellen op roosvanleary.com
 • Downloaden en lezen e-book: De Kracht van 8 (gratis te downloaden op Kracht van 8)
 • Bestuderen van de online introductiecursus Roos van Leary

Voor deze dag is een zekere mate van kennis op het gebied van de Roos van Leary nodig. Wij adviseren hiervoor eerst de ‘Basistraining Roos van Leary: Beinvloed anderen’ te volgen.

 

De Roos van Leary als methodiek is op zichzelf niet moeilijk, maar interactie zelf maakt het soms zo lastig! 

Daarom hebben wij handvaten ontwikkeld die jou helpen om dit krachtige instrument verder te leren begrijpen, te doorgronden en van daaruit effectief toe te leren passen.

 

Tijdens deze training gaan we samen oefenen en uitproberen, met als doel het toepassen van de Roos van Leary jezelf (nog beter) eigen te maken. Het resultaat is dat je eigen oefeningen op maat creëert tijdens de training die jij zelf gemakkelijk in de praktijk kan toepassen. 

Hiervoor gebruiken we onder andere ons 2×2 meter grote vloerkleed en de bijbehorende vloertegels om mee te oefenen, deze helpen de Roos van Leary inzichtelijk en praktisch toepasbaar te maken.

Advies nodig of vragen over Roos van Leary?

Zij gingen je voor