Roos van Leary Online

Online Basisvaardigheden Beïnvloed anderen

In deze online training van 2 dagdelen, leer je de Roos van Leary kennen als een sterk fundament voor het creëren van zelfbewuste, effectieve interactie tussen jou en de ander. De basisvaardigheden van de Roos van Leary komen tot leven tijdens interactieve oefeningen waarbij we uitgaan van jouw eigen voorbeelden en leervragen.
Deze online training is een mooie aanvulling op het Boek; ‘Beïnvloed anderen, begin bij jezelf’ van Bert van Dijk. Breng de theorie in praktijk! 
Deelname geeft je toegang tot de verdiepingsmodule Interpersoonlijke Dynamiek, voor iedereen die als Professional wil leren werken met dit krachtige instrument. 

 

Resultaat

  • je kent de basisprincipes van interactie
  • je kan zelfbewust interactie creëren; schakelen op verschillende gedragsniveaus.
  • je weet hoe je de interactie trefzeker kunt beïnvloeden
  • je hebt geoefend met het toepassen van de interactiesleutel
  • je hebt geleerd naar interactie te kijken vanuit wederkerigheid

Kosten

€ 450,00 (ex. 21% BTW, mogelijkheid tot vrijstelling BTW)

Duur

2 dagdelen

Online Workshop: "Begin bij jezelf"

 

Deze online Workshop van 3 uur ondersteunt de Basistraining Beïnvloed anderen. Aan gedragsverandering gaat een proces van denken, voelen en handelen vooraf. Tijdens de workshop ervaar je hoe het is om eerst onder de waterspiegel te kijken naar wat je denkt, voelt en geneigd bent te doen, voordat je naar het topje van de ijsberg, je gedrag, gaat kijken. Je leert hoe je met behulp van 3 vragen interactiepatronen in kaart brengt en deze trefzeker kunt beïnvloeden. De begeleiding vindt plaats door twee experts op het gebied van de Roos van Leary. 

Let op: Om de effectiviteit van de workshop in balans te houden is er plaats voor een maximum aantal deelnemers bij deze workshop. 
VOL = VOL


Resultaat:

  • Gedragsverandering als een concrete vaardigheid die je in je interactie in staat stelt om dat te doen wat je nodig hebt om je doelen te bereiken. 

 

Bij deelname betaal je nu maar € 350,00 (ex btw) voor de Basistraining Beïnvloed anderen. 

Kosten

€ 225,00 (ex. 21% BTW)

Duur

Online bijeenkomst van 3 uur 

Online workshop "Jouw interpersoonlijk profiel": Hoe kom ik over op de ander

In deze één op één Workshop van 1,5 uur krijg je inzicht in hoe jij overkomt op anderen en leer je hoe jij zelfbewuste interactie kunt creëren. Hierbij maken we gebruik van onze gevalideerde test: Het Interpersoonlijk Profiel (de IPP). 

Je krijgt vooraf toegang tot het maken van een zelftest en vraagt ​​3 anderen om de IPP over jou in te vullen. Met de IPP krijg je direct inzicht in je eigen gedrag en het effect ervan op anderen! Tijdens de Workshop krijg je persoonlijke begeleiding en leer je hoe je zelfbewuste interactie kunt creëren die jij vervolgens in kan zetten in jouw eigen specifieke werk- en privé situaties. 

 

Resultaat: 

  • Een nauwkeurige beschrijving van jouw interpersoonlijk gedrag op basis van de rapportage uit de IPP
  • Je krijgt individuele begeleiding waarbij gefocust wordt op jou als professional op de werkvloer
  • Tijdens de workshop zal bewustwording gecreëerd worden waardoor het omgaan met communiceren in lastige situaties gemakkelijker wordt

Kosten

€ 175,00 (ex. 21%BTW)

Duur

1,5 uur. Dit is zonder de voorbereiding: het invullen van de test

E-learning Roos van Leary

Complete online training over de de Roos van Leary: Invloed in Interactie  

Onlinetraining van ruim 3 uur over het beïnvloeden van anderen met behulp van de Roos van Leary. De cursus wordt verzorgd door Leary expert Bert van Dijk. 
De cursusomgeving is in handen van StudyTube, experts in online opleidingen. 

Ga hier naar de online training.

Kosten

€ 199,00 (ex. 21% BTW)

Duur

Online bijeenkomst van 3 uur

Introductie Roos van Leary

Deze online cursus bestaat uit 6 modules, duurt ongeveer een half uur en dient als voorbereiding op onze trainingen over de Roos van Leary, zoals de basistraining Beïnvloed anderen, begin bij jezelf en de workshop Leary4Kids. Hij is bij de prijs inbegrepen.

Voor het volgen van de 6 modules heb je inlogcodes nodig. Heb je die al ontvangen?

Werkt de inlogcode die je gekregen hebt niet meer? Neem dan contact met ons op via info@learyacademy.nl. 

Kosten

Zit bij de prijs van de trainingen inbegrepen

Duur

30 minuten