Shop

Welkom bij de LearyShop!


De Leary Academy streeft naar een optimaal evenwicht tussen inhoud en praktijk. Daarom bieden wij naast opleidingen en trainingen ook praktische tools aan, die het werken met de Roos van Leary in de praktijk ondersteunen.
In deze shop kun je betalen via factuur of via Paypal. Mocht het niet lukken kun je uiteraard het artikel bestellen via info@learyacademy.nl.

Veel van onze producten worden ontworpen door ea-design en uitgegeven door Uitgeverij Thema

                                                    

Shop

Winkelwagen

leeg
Leary op de vloer

een prachtig vloerkleed van 2x2 m en bijbehorende vloertegels om alles uit de Roos van Leary te halenMet gratis online handleiding als je het kleed en/of de vloertegels bestelt.
PRIJS ex btw: €. 0.00
Vloerkleed om te oefenen met de Roos van Leary


Wil je af van het gebruik van plakband om de Roos van Leary uit te leggen op de vloer? Vind je ook dat het heel leerzaam is om je deelnemers op de vloer te laten bewegen terwijl ze hun interactiepatronen onderzoeken? Schaf dan nu het vloerkleed Roos van Leary aan. 

 

Prijs: € 97,50 excl. 21% BTW Verzendkosten: gratis Levertijd ca 1 week na betaling van de factuur. Het kleed is ook te verkrijgen met je eigen logo erbij. Dat plaatsen we dan linksonder op het kleed. De prijs is dan € 132,50 excl. BTW. Stuur ons een mailtje met het logo in EPS formaat (vectorenbestand). Het vloerkleed is uitstekend te combineren met de vloertegels (zie hieronder), die precies in de middencirkel van het kleed passen.PRIJS ex btw: €. 97.50
Vloertegels Roos van Leary

Deze 8 vloertegels helpen je je interactievaardigheden te vergroten door er op de vloer mee te oefenen. Je kunt erop vinden: naam, functioneel gedrag (groen), disfunctioneel gedrag (rood) ,de kracht, het doel en wat het gedrag ontlokt De vloerdelen passen precies op het vloerkleed (zie hierboven). In combinatie vormen ze een bijzonder krachtige tool om met de Roos van Leary te (leren) werken. Voorbeeld van een vloertegel Verzendkosten: € 7,50
PRIJS ex btw: €. 29.50

Publicaties