Leary 4 Teams

Inhoud

In deze 1-daagse training krijg je een instrument in handen om de onderlinge interactie doeltreffend te beïnvloeden op basis van je eigen waarneming, het effect van jouw gedrag op de ander en het effect van het gedrag van anderen op jou. 

 

Wil je als team de invloed op de samenwerking versterken, dan helpt het als je jezelf bewust bent van het effect wat gedrag op de interactie heeft die tussen jouw en het team voortdurend plaatsvindt: innerlijk, interpersoonlijk en binnen de context waarin jij met jouw team samenwerkt. Daarom spreken we van Zelfbewuste interactie creëren. 

De kwaliteit van samenwerking is mede afhankelijk van de kwaliteit van de interactie tussen de mensen in uw organisatie op alle lagen, van (top)management tot en met de werkvloer. De kwaliteit van de interactie, wordt beter naarmate de mensen een balans vinden tussen harmonie en diversiteit, consonant en dissonant, dialoog en debat.

 

Voor

Zeer geschikt voor teams die de intensiteit en de effectiviteit van de samenwerking willen vergroten of zich daar graag verder in willen ontwikkelen.

 

Resultaat

  • Je kent en begrijpt de basisvaardigheden Roos van Leary en kunt ze op team-niveau toepassen. 
  • Je hebt geleerd op effectieve manier zelfbewuste interactie te creëren 
  • Je kunt elkaar binnen het team helpen zelfbewuste interactie te creëren 
  • Je hebt gewerkt en geoefend met de materie vanuit eigen casuïstiek 

De deelnemers vullen vooraf aan deze dag  het Interpersoonlijk Profiel in over zichzelf en twee of drie andere teamgenoten. Deze profielen vormen de basis voor deze dag. Daardoor is deze training concreet en optimaal toepasbaar in de praktijk.

In de training koppelen we korte theorie aan praktisch oefenen. De theorie brengen we interactief over; de deelnemers betrekken we actief door te oefenen op basis van casuïstiek van de deelnemers zelf. 


Inhoud

– Basistheorie Roos van Leary
– Verkennen van je persoonlijke interactiekracht
– Wederkerigheid: het effect van jouw gedrag op anderen en gelijktijdig effect van anderen op jou
– Hoe ‘train’ jij anderen op jou te reageren: kracht en valkuil
– Bewust maken van hoe jouw persoonlijke waarden, motivatie en kernkwaliteiten je interactiestijlen beïnvloeden.
– Hoe ga je om met jouw waardensysteem en die van de ander?

Duur

1 dag van 10:00 tot 17:00 uur

Kosten

€2950,00 (ex. 21% BTW, mogelijkheid tot vrijstelling BTW)

 

Dit bedrag is per team (tot max 10 personen, of meerprijs per persoon).

– Inclusief het boek Beïnvloed anderen, begin bij jezelf van Bert van Dijk, toegang tot de online introductiecursus en digitale handouts en informatie. 

– Exclusief Interpersoonlijk Profiel a 50,00 euro per deelnemer (ex BTW 21%). 26