Leary Academy

Certificering IPP-Professional

Wil jij mensen, teams en/of organisaties helpen om zich verder te ontwikkelen?  Ben jij er ook van overtuigd dat het interactiemodel de Roos van Leary hierbij een belangrijk en bruikbare methodiek is?  En wil jij als professional nog meer diepgang en inzicht brengen tijdens een ontwikkeltraject, training, coaching of assessment?

 

Onze gevalideerde interpersoonlijke gedragsanalyse; het Interpersoonlijk Profiel (de IPP) meet de interpersoonlijke vaardigheden van elk individu: intentie en effect van het gedrag worden direct zichtbaar. Het geeft individuen, teams en organisaties een compleet profiel waarmee men effectief en zelfbewust interactie kan creëren, op een manier die door anderen geaccepteerd wordt en past binnen de wensen en behoeften van ieder individu. 

 

Het is een krachtig hulpmiddel om de toepassing van de Roos van Leary in de praktijk concreet te maken en meer persoonlijke diepgang te geven. 

 

Klik hier voor meer informatie over de IPP.

 

Deze opleiding tot gecertificeerd IPP Professional, is een aanvulling op de 3-daagse verdieping Interpersoonlijke dynamiek. Met het certificaat IPP Professional krijg je toegang tot jouw eigen IPP test-omgeving en behoor je tot de club van ambassadeurs van de Leary Academy. Kijk bij ‘onze aanpak’ hieronder, wat dat voor jou kan betekenen. 

Startdatum: woensdag 13 december 2023

...
1 Dag(en)
's-Hertogenbosch
€ 695.00 p.p.
Startdatum: vrijdag 15 december 2023

...
1 Dag(en)
's-Hertogenbosch
€ 695.00 p.p.
Startdatum: woensdag 10 april 2024

...
1 Dag(en)
's-Hertogenbosch
€ 695.00 p.p.
Startdatum: vrijdag 03 mei 2024

...
1 Dag(en)
's-Hertogenbosch
€ 695.00 p.p.
Startdatum: vrijdag 14 juni 2024

...
1 Dag(en)
's-Hertogenbosch
€ 695.00 p.p.

Mocht een datum u niet passen, neem gerust contact met ons op. We kijken graag samen met u naar andere mogelijkheden.

Programma

  • Analyseren van de IPP-profielen
  • Oefenen met het inzetten van de IPP in diverse situaties
  • Plan van Aanpak formuleren, aan de hand van leerwensen en ontwikkelmogelijkheden
  • Praktijkopdracht; werkvorm toepassen met behulp van een IPP- profiel.

Resultaat

  • Je leert de IPP inzetten, analyseren en toepassen binnen een persoonlijk ontwikkeltraject
  • Je bent gecertificeerd IPP-professional op Practitioner niveau
  • Je bent in beheer van jouw eigen testomgeving ‘MijnIPP’
  • Je wordt opgenomen in onze club van IPP-ambassadeurs.

Investering

€ 695,00 

(ex. 21% BTW, mogelijkheid tot vrijstelling BTW)

Dit is inclusief IPP het certificaat, kortingen op aankoop IPP, gebruik van het logo-keurmerk, toegang tot jouw eigen IPP testomgeving, werkruimte, lunch, koffie en thee, en felicitatieborrel aan het einde van dag 4! 

Onze aanpak

Voorbereiding vooraf aan de training

Een goede basiskennis Roos van Leary als methodiek om interactie effectief te beïnvloeden is een vereiste. Daarom vragen wij een aantoonbare kennis verkregen via bijvoorbeeld onze training Basisvaardigheden Roos van Leary, of een vergelijkbare training. 

Om deel te nemen aan de certificering is het belangrijk dat je individuen en/of teams begeleidt in persoonlijke of professionele ontwikkeling. Het regelmatig inzetten van de IPP, houdt je analytische vaardigheden in balans, waarmee je de IPP gaat ervaren als een krachtig hulpmiddel om de toepassing van de Roos van Leary bij jouw klanten concreet te maken en meer persoonlijke diepgang te geven. 

 

Met het behalen van het certificaat IPP-professional wordt je ambassadeur voor de Leary Academy. Hiermee wordt je nauw betrokken bij alle ontwikkelingen en kan je doorstromen naar opleider binnen de Leary Academy. Daarnaast krijg je toegang tot verschillende tools en werkvormen, het Teamprofiel IPP en korting op aankoop IPP. Daarnaast bieden wij regelmatig IPP-events aan, waar we met alle ambassadeurs samen komen, ervaringen delen, van en met elkaar leren, en nieuwe ontwikkelingen presenteren. 

 

Advies nodig of vragen over Roos van Leary?

Zij gingen je voor