Leary Academy

Certificering IPP-Coach Practitioner-niveau

Wil jij mensen, teams en/of organisaties helpen om zich verder te ontwikkelen?  Ben jij er ook van overtuigd dat het interactiemodel de Roos van Leary hierbij een belangrijk en bruikbare methodiek is?  En wil jij als professional nog meer diepgang en inzicht brengen tijdens een ontwikkeltraject, training, coaching of assessment?

 

Onze gevalideerde interpersoonlijke gedragsanalyse; het Interpersoonlijk Profiel (de IPP) meet de interpersoonlijke vaardigheden van elk individu: intentie en effect van het gedrag worden direct zichtbaar. Het geeft individuen, teams en organisaties een compleet profiel waarmee men effectief en zelfbewust interactie kan creëren, op een manier die door anderen geaccepteerd wordt en past binnen de wensen en behoeften van ieder individu. 

 

Het is een krachtig hulpmiddel om de toepassing van de Roos van Leary in de praktijk concreet te maken en meer persoonlijke diepgang te geven. 

Klik hier voor meer informatie over de IPP.

 

Tijdens deze 1 daagse Certificering- dag gaan we eerst uitgebreid oefenen met het analyseren van de IPP-profielen, om vervolgens in een praktijkexamen te laten zien dat jij klaar bent om dit in jouw eigen werkveld in te kunnen zetten. 

Momenteel zijn er geen cursussen gepland. Sorry

Programma

  • Oefenen met het inzetten van de IPP in diverse situaties
  • Hypotheses maken
  • Waardevrije gerichte feedback geven
  • Plan van Aanpak formuleren leerdoelen met je deelnemer
  • Praktijkexamen; coaching met behulp van een IPP- profiel.

Resultaat

  • Je leert de IPP inzetten, analyseren en toepassen binnen een persoonlijk ontwikkeltraject
  • Je bent gecertificeerd IPP-coach op Practitioner niveau
  • Je bent in beheer van jouw eigen testomgeving ‘MijnIPP’
  • Je wordt opgenomen in onze club van IPP-ambassadeurs.

Investering

€ 695,00 

(ex. 21% BTW, mogelijkheid tot vrijstelling BTW)

 

Dit is inclusief schriftelijk examen vooraf, het certificaat, gebruik van het logo-keurmerk, toegang tot jouw eigen IPP testomgeving, werkruimte, lunch, koffie en thee, en felicitatieborrel aan het einde van de dag! 

Onze aanpak

Voorbereiding vooraf aan de training

  • Schriftelijk examen (3 opdrachten) met voldoende hebben afgerond.

 

Om deel te kunnen nemen aan de certificering moet je eerste de driedaagse verdiepingsopleiding Interpersoonlijke dynamiek hebben afgerond. Daarnaast is het belangrijk dat je individuen en/of teams begeleidt in persoonlijke of professionele ontwikkeling. Het regelmatig inzetten van de IPP, houdt je analytische vaardigheden in balans, waarmee je de IPP gaat ervaren als een krachtig hulpmiddel om de toepassing van de Roos van Leary bij jouw klanten concreet te maken en meer persoonlijke diepgang te geven. 

 

Met het behalen van het certificaat IPP-coach wordt je ambassadeur voor de Leary Academy. Hiermee wordt je nauw betrokken bij alle ontwikkelingen en kan je doorstromen naar opleider binnen de Leary Academy. Wij bieden regelmatig IPP-events aan, waar we met alle ambassadeurs samen komen, waarin we ervaringen delen, van en met elkaar leren, en nieuwe ontwikkelingen presenteren. 

Advies nodig of vragen over Roos van Leary?

Zij gingen je voor