Leary Academy

Informatie over de opleiding

Certificering IPP 1 dag

Cursus is vol
€695,00 per persoon

Deze 1 daagse Certificeringsdag tot IPP professional is een opvolging van de driedaagse verdieping Roos van Leary: Interpersoonlijke dynamiek.

Om deel te nemen aan de certificering is het belangrijk dat je individuen en/of teams begeleidt in persoonlijke of professionele ontwikkeling. Het regelmatig inzetten van de IPP, houdt je analytische vaardigheden in balans, waarmee je de IPP gaat ervaren als een krachtig hulpmiddel om de toepassing van de Roos van Leary bij jouw klanten concreet te maken en meer persoonlijke diepgang te geven.

Met het behalen van het certificaat IPP-professional wordt je ambassadeur voor de Leary Academy. Hiermee wordt je nauw betrokken bij alle ontwikkelingen en kan je doorstromen naar opleider binnen de Leary Academy. Daarnaast krijg je toegang tot verschillende tools en werkvormen, het Teamprofiel IPP en korting op aankoop IPP. Daarnaast bieden wij regelmatig IPP-events aan, waar we met alle ambassadeurs samen komen, ervaringen delen, van en met elkaar leren, en nieuwe ontwikkelingen presenteren.

Dag(en):

  • Certificering IPP 1 dag op 24-03-2023 van 10:00 tot 17:00

InschrijvenCursus is vol, daarom is aanmelden niet meer mogelijk!

Advies nodig of vragen over Roos van Leary?