Introductie cursus Roos van Leary

  • Cursus niveau: Beginner
  • Duur 30m
  • Laatste update 25 november 2021

Over cursus

Door het volgen van deze introductiecursus krijg je inzicht in de basisvaardigheden Roos van Leary. We nemen je mee in de belangrijkste principes en geven je mogelijkheden om gedrag van de ander effectief te beïnvloeden in lastige situaties. Programma: - De 2 dimensies waarbinnen interactie plaatsvindt - De 8 gedragstypes en hun effect op de ander - Welke interactiepatronen kunnen ontstaan in interactie - Wat kan je doen als de interactie 'knellend' wordt: de Interactiesleutel

Beschrijving

Deze online cursus bestaat uit 4 modules, duurt ongeveer een half uur en dient als voorbereiding op onze trainingen over de Roos van Leary, zoals de basistraining Roos van Leary: Beïnvloed anderen ,de Praktijktraining Roos van Leary en de workshop Leary4Kids.

Het is bij de prijs van de training inbegrepen. Je krijgt dan na inschrijving een persoonlijke kortingscode waarna je, na aankoop, direct op de cursuspagina aan de slag kunt.

Geen kortingscode maar wel de introductiecursus doen? Dat kan!

Na betaling van de cursus kun je op de cursuspagina direct beginnen.

Wat ga ik leren?

  • Deze online cursus bestaat uit 4 modules, duurt ongeveer een half uur en dient als voorbereiding op onze trainingen over de Roos van Leary, zoals de basistraining Roos van Leary: Beïnvloed anderen ,de Praktijktraining Roos van Leary en de workshop Leary4Kids.

Onderwerpen voor deze cursus

5 Lessen30m

Introductie

Introductie00:2:16

Module 1- Invloed en interactie?

Interactie gaat over de invloed die we op elkaar uitoefenen. Zodra mensen bij elkaar zijn, ontstaat er interactie.

Module 2- Basisbeginselen?

Basisbeginselen van de Roos van Leary

Module 3- Knellende interactiepatronen

Module 4- Interactiesleutels

 45,00 Excl. BTW

Doelgroep

  • Voor iedereen die meer wil weten over de Roos van Leary; het communicatie model om interactie beter te begrijpen, te doorgronden en effectief beïnvloeden.
Scroll to top