Shop

Welkom bij de LearyShop!

De Leary Academy streeft naar een optimaal evenwicht tussen inhoud en praktijk. Daarom bieden wij naast opleidingen en trainingen ook praktische tools aan, die het werken met de Roos van Leary in de praktijk ondersteunen. Bij veel van onze tools kun je ook workshops volgen. Ga naar opleidingen en workshops voor meer informatie daarover.
Je kunt natuurlijk ook contact met ons opnemen om de mogelijkheden met een van onze opleiders door te nemen.
In onze shop kun je betalen via factuur of via Paypal. Mocht het niet lukken kun je uiteraard het artikel bestellen via info@learyacademy.nl.
Veel van onze producten worden ontworpen door ea-design en uitgegeven door Uitgeverij Thema

                                                    

Shop

Winkelwagen

leeg
Vloerkleed om te oefenen met de Roos van Leary € 97,50.


Op dit kleed (225 x 225 cm) kun je oefenen om de Interactiesleutel onder de knie te krijgen. Na de training waarin je met dit kleed hebt geoefend herinner je je de plaatsen waarop je gestaan hebt om bepaald gedrag onder de knie te krijgen. Zo leer je door je Leider in te zetten Volgers op te roepen. Of door de Stille goed te doorgronden in staat te zijn om anderen ook eens de verantwoordelijkheid te geven. Zeker in combinatie met de Tool Roos van Leary (die er perfect op past) en de waaier Actie is Reactie (die je helpt om het gewenste gedrag goed neer te zetten), een perfect instrument om met de Roos van Leary te oefenen.


Je kunt het kleed ook bestellen met je eigen logo erop! Neem in dat geval contact op via info@learyacademy.nl. Meerprijs voor een aangepast kleed: € 32,00PRIJS ex btw: €. 97.5
Set van 8 kaarten € 35,-


A4 formaat, glanzend papier zware kwaliteit.Met deze prachtige kaarten (A4) kun je mensen laten oefenen met gedrag. Als je met de Roos van Leary werkt, kun je makkelijk in de valkuil stappen van heel veel woorden. je vervalt dan soms in veel inhoudelijke zaken, terwijl het bij de Roos juist om de relatieaspecten van interactie gaat. Deze kaarten helpen om ook de non-verbale signalen, zoals lichaamshouding, veel aandacht te geven. Speciaal voor de Leary Academy ontwikkeld door EA-designPRIJS ex btw: €. 35
Leary App

Deze app helpt je makkelijker en effectiever met anderen te communiceren. Met deze app heb je altijd steeds een geheugensteuntje bij de hand dat is gebaseerd op de Roos van Leary. Herken het gedrag van je gesprekspartner en leer hoe je dat kunt beînvloeden. Want als het gaat om gedragsbeînvloeding dan is Actie = reactie!

Met behulp van deze app kun je relaxed omgaan met alle types die je maar kunt bedenken. Binnen enkele seconden weet je hoe je een lastig gesprek kunt beînvloeden en ombuigen naar een efficiênt gesprek. Een tool die je tijdens elk gesprek snel bij de hand kunt pakken. Kortom: een praktische app om je persoonlijke en professionele relaties te verbeteren!


PRIJS ex btw: €. 2.75

Publicaties